Wonder boven Wonder

Familieopstellingen

Naast mijn eigen praktijk werk ik al sinds begin 2013 samen met Miriam Zwaga onder de naam Wonder boven Wonder. In de tussentijd hebben wel al wel 1000 opstellingen begeleid.
Wij hebben er bewust voor gekozen dit werk samen te doen. Samen zien we meer en voelen we meer. Samen hebben we 4 ogen, 4 oren en bovenal 2 harten. Samenwerken is fijn en we houden elkaar scherp.
We zijn verschillend, nogal zelfs en daardoor vullen we elkaar op een bijzondere manier aan. En waar onze kwaliteiten samenkomen ligt onze kracht om dit prachtige werk te doen. We inspireren elkaar, dagen elkaar uit en ondersteunen elkaar. We vullen elkaar aan, maar bovenal ‘voelen’ we elkaar aan. Dit alles werkt versterkend en hierdoor zijn we samen nog meer ‘aanwezig’ in het begeleiden van opstellingen en rituelen. Wij laten ons verwonderen over de wonderbaarlijke ontmoetingen in een systeem die plaatsvinden tijdens een opstelling of ritueel. Wonderen zijn de wereld nog niet uit want ze voltrekken zich dagelijks. Alleen hebben we ze niet meer zo goed in de gaten. We zijn het ons te weinig bewust. In een opstelling word je bewust van dit fenomeen. Van kleine en grote wonderen. Verwacht ze echter niet, maar laat je verwonderen over datgene wat zich voor jou aandient.
We geven Seminars voor vraagstellers, thema workshops, retraite-weken, een leerweg voor coaches en therapeuten en individuele opstellingen (als je er voor kiest om niet in een groep te willen). We werken op onze eigen prachtige locatie: De Verbindende Factor in Nuenen en op andere locaties in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

henriette video1henriette video-2