Henriëtte Thijssen-Ewals

You teach what you have to learn

Ik ben op weg om het leven volledig te omarmen. Om mezelf te zijn, me vrij te voelen en wil niets liever dan dat jij dat ook kan ervaren. Dat je je vrij voelt en jezelf bent. Dat je vanuit je eigen kern in verbinding staat met anderen.
Ik heb jaren gekend waarin ik mezelf kwijt was. Ik voelde geen verbinding met mijn kern. Ik stond als het ware stil. Mijn leven stroomde niet, er was nauwelijks beweging. Door te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik stap voor stap weer contact gemaakt met mijn lijf, mijn ‘ik’ en mijn ziel. Ik heb me los gemaakt van oude patronen en problemen.
De grootste stappen heb ik gezet toen ik in aanraking kwam met systemisch werken. Toen wist ik meteen: Dit is zo belangrijk! Hier heb ik mijn passie gevonden.

Al jarenlang begeleid ik met heel veel liefde samen met Miriam onder de naam "Wonder boven Wonder” opstellingen en rituelen. En in 2018 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk ‘Zielsgraag’.
Daarnaast heb ik me de laatste jaren meer en meer verdiept in het vrouwenwerk. Juist vrouwen hebben trauma’s opgeslagen in hun lichaam vaak afkomstig van hun voormoeders. Soms zijn we onbewust verbonden met vrouwen voor ons en belemmert dat ons het leven nu vol te leven. Mij hebben al deze stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling zo veel gebracht dat ik dat graag door wil geven.

Ik wil jou laten ervaren hoe je vrij kunt leven en jezelf kunt zijn.

Ik maak je bewust van hoe jouw familie van herkomst van invloed kan zijn op je huidige leven en hoe je je hiervan kan bevrijden, als het je in de weg zit om vrij te leven en jezelf te zijn. Als jij je daarvan bevrijdt, geef je ook deze meegekregen lasten niet door aan je kinderen.

Mijn CV
henriette video1henriette video-2