Roepen van de Ziel

Het grote verlangen, het volle leven omarmen. Dat lukt niet altijd. Er zijn fases in ons leven dat je je niet volledig, niet compleet voelt. Het geeft fysieke of emotionele klachten en onze levensenergie kan niet vrijuit stromen. De oorsprong van die klachten ligt soms ver weg in het verleden. Zo ver weg dat we de oorzaak (nog) niet begrijpen en er letterlijk geen grip op krijgen.

Onze ziel heeft zich teruggetrokken, en wil tegelijkertijd niets liever dan zich weer laten zien, zodat de energie weer gaat stromen. Om dat te bewerkstelligen moet je soms generaties terug om er achter te komen wat er aan de hand is. Daarvoor moet je in het familiesysteem duiken. En ik help je daarbij. Met de hulp van systemisch werken, in dit geval via het lichaam, gaan we de ziel uitnodigen zich weer vol te laten zien. Het is de manier om weer bij jezelf terug te komen. Om je klacht uit de weg ruimen. Ik nodig je uit om werkelijk terug te komen bij jouw kern. Bij jouw ziel.

Hoe wordt systemisch werken via het lichaam ingezet?

Een sessie bestaat uit een gesprek waarin we je hulpvraag helder krijgen en bespreken. Vervolgens ga je (gekleed) liggen op de behandeltafel en we stemmen ons allebei af op je fysieke lijf. Samen onderzoeken we waar de levensenergie stroomt en waar niet.
Er kunnen spontaan herinneringen naar boven komen, die zorgen voor de blokkade.
Systemisch werken via het lichaam zou je een ‘familie-opstelling op tafel’ kunnen noemen. Door middel van mijn handen, het stellen van vragen en systemische interventies kunnen er spontaan herinneringen naar boven komen. Het zijn juist deze herinneringen die de energie blokkeren en jou fysiek en emotioneel in de weg zitten.
Door je bewust te herinneren waardoor de blokkade is ontstaan, kan er in het hier en nu heling ontstaan. Je levensenergie kan weer stromen. Je komt weer bij je kern, je essentie, je ziel.

Wat levert systemisch werken op?

Een sessie levert je bewustwording en inzicht op. Je komt weer in contact met jezelf, met wie je werkelijk bent. Als je dat voelt, gaat je energie weer stromen. Dit beïnvloedt jezelf, je relaties en zoveel meer. Als het bij jou weer stroomt, doet dat iets met je omgeving. Je lichaam heeft een zelfhelend vermogen en blokkades lossen op.
Dit zorgt voor rust, balans, gezondheid en persoonlijke kracht. Als de energie bij jou stroomt, geef je je lichaam de kans zichzelf te helen. Dit heet ook wel het zelfhelend vermogen.
Ik begeleid je graag en nodig je van harte uit je eigen binnenwereld te ontdekken. Die is niet getraumatiseerd, die is authentiek. Daar is het vredig, daar is rust, daar kun je blij zijn. Als je stevig geworteld bent, ga je meer en meer voelen en weten waarvoor je op de wereld bent. Je gaat begrijpen wie je bent en wat je te doen hebt. De missie van jouw ziel wordt duidelijk.

 
henriette video1henriette video-2