Retraites voor Vrouwen

Prachtige retraites, op een paradijselijke plek, waar we in een veilige bedding bij elkaar komen. Wij vrouwen mogen elkaar ontmoeten in onze kracht en ons talent, maar ook in onze pijn, tekortkomingen en alles wat er zoal tussen vrouwen kan spelen. De retraites geef ik in co-creatie met Miriam Zwaga of Hermine Schoneveld.

De kracht in elke vrouw - weekend

EEN WEEKEND HELEMAAL VROUW ZIJN 1-3 april 2022 De Dieken (Holten-Nederland)
Samen met Miriam Zwaga

Veel vrouwen zitten meer in hun hoofd dan in hun lijf, kunnen niet goed grenzen aangeven en verliezen daardoor hun vitaliteit. Door aanwezig te zijn in je baarmoeder en bekken, veilig in een bedding met andere vrouwen, krijgt je hoofd rust. Juist in het voorjaar, een paar weken voor de zomervakantie komen wij met een prachtig retraite-weekend voor vrouwen. Even geen echtgenote, moeder, zus of collega zijn. Rusten in de bedding van je eigen lijf en je verbinden met je ware zelf.
We creëren een heilige ruimte waar we gaan delen, luisteren, huilen en lachen, werken met het medicijnwiel, rituelen en opstellingenwerk. Dit alles op de Holterberg van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel

henriette video1henriette video-2