Retraites voor Vrouwen

Prachtige retraites, op een paradijselijke plek, waar we in een veilige bedding bij elkaar komen. Wij vrouwen mogen elkaar ontmoeten in onze kracht en ons talent, maar ook in onze pijn, tekortkomingen en alles wat er zoal tussen vrouwen kan spelen. De retraites geef ik in co-creatie met Miriam Zwaga of Hermine Schoneveld.

De kracht in elke vrouw

RETRAITEWEEK OP L'HUIS PREAU 9 - 16 juli 2022 Preau (Frankrijk)
Samen met Miriam Zwaga

Een verdiepende week voor vrouwen met Systemisch Vrouwenwerk. We mogen meer uit ons hoofd en terug in ons lijf. Dit op een paradijselijke plek in Frankrijk, waar we in een veilige bedding bij elkaar komen. Wij vrouwen mogen elkaar ontmoeten in onze kracht en ons talent, maar ook in onze pijn, tekortkomingen en alles wat er zoal tussen vrouwen kan spelen. De dynamieken rondom moeders, dochters en voormoeders spelen in deze week een belangrijke rol. Iedere vrouw heeft behoefte aan support van andere vrouwen, ‘Sisterhood’ speelt een steeds grotere rol voor vrouwen, het besef dat je er niet alleen voor staat. In deze week is alles welkom, je diepste wonden, je kracht en ook je talenten.
Na deze bijzondere week neem je heelheid, wijsheid en liefde voor jezelf mee naar huis.
We werken met met deelrondes, lichaamswerk, opstellingen, rituelen, de voormoederlijn, inquiries, meditaties en je krijgt de mogelijkheid om je je plek als vrouw in je systeem kunstzinnig in beeld te brengen. Alles om de vrouw in ons wakker te maken en te leren kennen. Vanuit verbondenheid met ons mooie vrouwenlijf en met de energie die vrijkomt uit ons bekken, de krachtplek van ons vrouw zijn. Enige ervaring met vrouwenwerk is een pré.

 
henriette video1henriette video-2