Aanvullende mogelijkheden

Naast een behandeling ‘roepen van de ziel’, kunnen we ook samen op onderzoek door middel van een persoonlijke opstelling (in plaats van in een groep). Ook is het mogelijk om fysiek in het lichaam te werken met een of meerdere massagetechnieken, zoals MER therapie, een intuïtieve massage of door een ‘Bars’ behandeling te ondergaan. Door middel van deze verschillende technieken kun je ervaren wat het is om je vrijer te voelen en los te komen van alle mogelijke overtuigingen en blokkades. Al deze behandelingen kunnen ook deel uit maken van een groter geheel en soms ingezet worden bij een volledige ‘behandeling op zielsniveau’.

Individuele opstellingen

Via een opstelling onderzoek ik samen met jou hoe jij invloeden uit het familiesysteem met je meedraagt. Je wordt uitgenodigd om je vrij te maken van deze blokkades en weer vrij te worden om te zijn wie je bent. Om het leven volledig, helemaal vanuit jezelf, te omarmen.
Een sessie bestaat uit een gesprek waarin we je hulpvraag helder krijgen en bespreken. Vervolgens gaan we met behulp van ankers, poppetjes of flessen een opstelling doen, rond jouw thema.
Soms maak ik hierbij ook gebruik van het sjamanistisch wiel. Alle processen, levensfasen en levensvragen kunnen geplaatst worden op het levenswiel. Hierdoor kan dieper inzicht verkregen worden in het ontstaan van de klacht, welke hulpbronnen we kunnen inzetten en in de volgende stap.

 
Tarieven
Voor een sessie van 1,5 tot 2 uur vraag ik 135 euro. Eventuele extra tijd bereken ik door.
Afspraak maken

  Intuïtieve Massage

  Met intuitieve massages breng ik je graag weer meer in contact met je lijf. Na een kort gesprek, waarin ik aandachtig luister naar jou, stemmen we samen af, wat je lichaam nodig heeft. Ik masseer langzaam, intensief en met veel aandacht. Mijn handen bewegen dan als vanzelf, verbonden met jouw lijf. De ene keer wat intensiever, de andere keer wat zachter. Afgestemd op jou, zodat jij weer meer in verbinding bent met je lijf. Er komt weer balans tussen lichaam en geest.

  Tarieven
  Voor een sessie van 1,5 tot 2 uur vraag ik 135 euro. Eventuele extra tijd bereken ik door.
  Afspraak maken

    

   MER Therapie

   MER staat voor Myo (spier) Fascia (bindweefsel) Energetic Release
   Dit is een lichaamsgerichte sessie, die het diepe en oppervlakkige bindweefsel onder de huid en in de spieren aanraakt. En daar waar het lichaam spanning vasthoudt en opgeslagen onverwerkte emoties zich hebben vastgezet, zal door de aanraking en beweging van het lichaam, de energie weer vrij komen en gaan stromen. Afvalstoffen worden afgevoerd, doorbloeding wordt verbeterd en een gezonde stofwisseling komt weer op gang. Het lichaam neemt haar oorspronkelijke houding weer aan, waardoor klachten verdwijnen. Mede doordat het regenererend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.
   Het diepe aanraken van Fascia kan energie weer laten stromen, pijn verlichten en ruimte maken in het lichaam waar we strakheid en spanning ervaren. Daarnaast kunnen vastgehouden emoties vrij komen en helen.
   Het is een interactieve sessie waarbij jij, door dieper in- en uit te ademen het lichaam van binnen aanraakt waar ik het van buiten aanraak met mijn handen. We beginnen de sessie met een uitgebreide body reading in ondergoed voor de spiegel.
   De diepe aanrakingen doe ik met sensitieve en liefdevolle aandacht. Een onderdeel van de sessie kan ook joint release (fluid body), trauma release en ondersteunde stretches van het lichaam zijn.
   Deze sessie raad ik aan bij pijnklachten maar ook zonder fysieke klachten zal de diepe lichaamsaanraking je een weldadig en diep ontspannen gevoel brengen. Al is het bepaald geen ontspanningsmassage. Om het effect van de behandeling langer door te laten werken krijg je ook oefeningen mee voor thuis.

    
   Tarieven
   Voor een sessie van 1,5 tot 2 uur vraag ik 135 euro. Eventuele extra tijd bereken ik door.
   Afspraak maken

    The Bars

    Een ‘Bars sessie’ is fijn voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam, het is als het ‘resetten van de harde schijf’. De naam ‘Bars’ komt van ‘banen’ of ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad en als patroon hebt opgeslagen. De tralies waarachter je jezelf gevangen kunt houden. Door deze specifieke punten via aanraking te activeren kunnen deze banen spanning ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden.
    Je ligt tijdens een sessie gekleed, onder een heerlijk dekentje, ontspannen op je rug. De 32 punten op je hoofd raak ik in verschillende samenstellingen licht aan, het lijkt op het verwijderen van oude bestanden van je computer. Na een sessie zul je je in ieder geval ontspannen en rustig voelen. Het daadwerkelijke opmerken van resultaat en verandering kan drie tot vier weken duren. Uit ervaring blijkt dat vaak beter wordt geslapen, de concentratie toeneemt en dat fysieke klachten verminderen.

    Tarieven
    Voor een sessie van 1,5 tot 2 uur vraag ik 135 euro. Eventuele extra tijd bereken ik door.
    Afspraak maken

      

     Faster EFT

     Faster EFT moedigt je aan om volledig verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Je buigt belemmerende overtuigingen om zodat je je fysieke en mentale gezondheid kunt herstellen. Met deze methode kun je de patronen veranderen die je niet langer dienen.
     Faster EFT werkt in het onderbewustzijn. Daar ligt alles opgeborgen wat je in het verleden hebt meegemaakt en geleerd. Eigenlijk is het een soort update van je brein, want blokkades en belemmerende overtuigingen worden verwijderd of veranderd.
     Faster EFT zet ik in bij verslavingen, angsten en fobieën, eetgewoonten en -problemen, trauma’s, spanningen, pijn etc. In faster EFT werken we met een lichte trance. We kloppen met de vingers op bepaalde punten uit de acupressuur, deze methode is al 5000 jaar oud en komt uit China.

      
     Tarieven
     Voor een sessie van 1,5 tot 2 uur vraag ik 135 euro. Eventuele extra tijd bereken ik door.
     Afspraak maken

      henriette video1henriette video-2